VAN / TUŞBA - Mustafa Kemal Ortaokulu

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni okulumuzda coşku ve gururla gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz idarecilerinin, öğretmenlerinin, personelimizin ve tüm öğrencilerimizin katılımıyla her gün kitap okuma saati düzenliyoruz. Velilerimizi de sınıflarımıza davet ederek düzenlediğimiz okuma saatlerinde okulumuz sessizliğe bürünüyor ve her bir birey elinde kitabıyla vakit geçiriyor. Öğrencilerimize küçük yaşlarında kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve bunu sürekli kılmak için onları teşvik ediyoruz.

Mrt

3 Mart 2020 tarihinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle deneme sınavı yapıldı. Öğrencilerimizin gelecek sınavlara daha hazırlıklı olmaları için deneme sınavları uygulanmaya devam edecektir.

Mrt

23 Şubat 2020 tarihinde 7 ve 8. sınıflar için ve 1 Mart 2020 tarihinde 5. sınıflar için okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirilmiştir.